Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Oil Platform Simulator 2011 Türkçe yama

12.09.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Oil Platform Simulator 2011. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ADMINCRACK, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Oil Platform Simulator 2011 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Sondaj Platformu Simülatörü, petrol çıkarma üzerinde çalışmanın sırlarını tanımanıza izin veren sıra dışı bir simülasyon oyunudur. Başlık, çoğunlukla gündelik (ara sıra oyuncular) ve mobil yapımlarda uzmanlaşmış bir Çinli stüdyo olan Linksolutions Gamesden bir geliştirme ekibi tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10746
Yayın yılı:
2012





Oil Platform Simulator 2011 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Oil Platform Simulator 2011 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Oil Platform Simulator 2011 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Oil Platform Simulator 2011 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Oil Platform Simulator 2011 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Oil Platform Simulator 2011 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Snowcat Simulator, kayak pistlerinde kar örtüsünü korumak için ekipman ve araçların çalıştırılmasıyla ilgili bir dizi çalışma simülasyonunun ilk bölümüdür.
Special Vehicles Simulator, oyuncunun birçok farklı arabanın direksiyonuna oturduğu ve kendisine verilen görevleri gerçekleştirdiği bir simülasyon yarış oyunudur.
"Biogas" eklentisi, orijinal oyunun özelliklerini yeşil enerji üretimi yönleriyle genişletiyor.
Petrol, ev ısıtmasından arabalarımızı doldurmaya kadar hayatımızı sürdüren yakıttır.
Farming Simulator 2011, tarımsal faaliyetleri ayrıntılı olarak sunan - şaşırtıcı olmayan bir şekilde - tarım simülatörlerinin popüler serisine bir başka giriştir.
Yorumlar
Yorum ekle