Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Agricultural Simulator 2011 Add-On Biogas Türkçe yama

29.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Agricultural Simulator 2011 Add-On Biogas. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Agricultural Simulator 2011 Add-On Biogas (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
"Biogas" eklentisi, orijinal oyunun özelliklerini yeşil enerji üretimi yönleriyle genişletiyor. Bu amaçla, orijinal oyuna yeni genişletmeler, mahsuller ve üretim döngüleri eklendi.

İndirme sayısı:
8137
Yayın yılı:
2011





Agricultural Simulator 2011 Add-On Biogas oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Agricultural Simulator 2011 Add-On Biogas dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Agricultural Simulator 2011 Add-On Biogas klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Agricultural Simulator 2011 Add-On Biogas ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Agricultural Simulator 2011 Add-On Biogas oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Agricultural Simulator 2011 Add-On Biogas içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Snowcat Simulator, kayak pistlerinde kar örtüsünü korumak için ekipman ve araçların çalıştırılmasıyla ilgili bir dizi çalışma simülasyonunun ilk bölümüdür.
Bu indirilebilir içerik paketi (DLC/Addon), Farming-Simulator 2011in (Perakende ve İndirme) tüm Windows sürümleriyle uyumludur.
Special Vehicles Simulator, oyuncunun birçok farklı arabanın direksiyonuna oturduğu ve kendisine verilen görevleri gerçekleştirdiği bir simülasyon yarış oyunudur.
Petrol, ev ısıtmasından arabalarımızı doldurmaya kadar hayatımızı sürdüren yakıttır.
Farming Simulator 2011, tarımsal faaliyetleri ayrıntılı olarak sunan - şaşırtıcı olmayan bir şekilde - tarım simülatörlerinin popüler serisine bir başka giriştir.
Yorumlar
Yorum ekle