Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WRATH: Aeon of Ruin Türkçe yama

30.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız WRATH: Aeon of Ruin. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SST, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni WRATH: Aeon of Ruin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: SST
Oyun açıklaması:
WRATH: Aeon of Ruin, 3D Realms ve KillPixel stüdyoları tarafından geliştirilen eski tarz bir FPS oyunudur. İlki, portföyünde ikonik Duke Nukem 3D, klasik Shadow Warrior ve retro tarzı Ion Maiden shooter gibi yapımları içeren deneyimli geliştiricilerden oluşuyor.

İndirme sayısı:
8881
Yayın yılı:
2023





WRATH: Aeon of Ruin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WRATH: Aeon of Ruin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WRATH: Aeon of Ruin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WRATH: Aeon of Ruin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WRATH: Aeon of Ruin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WRATH: Aeon of Ruin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aeon Ölmeli! Yürüyen dövüş mekaniklerini RPG unsurlarıyla birleştiren bir aksiyon oyunudur.
Sakuna: Of Rice and Ruin, çiftçilik unsurlarına sahip bir PC ve PS4 platform oyunudur.
Aeon Command, bağımsız stüdyo Bat Country Gamesin ticari olarak piyasaya sürülen ilk oyunudur (daha önce geliştirici tandem Danny Stracener Michael Keeney, Exiles of Chiron üzerinde çalışıyordu,
PC ve PS4te piyasaya sürülen Rack N Ruin, türün 16-bit döneminin klasiklerine gönderme yapan yukarıdan aşağıya bir aksiyon-macera oyunudur.
400 yıl sonrasını konu alan bu fütürist bilimkurgu gerilim filminde Charlize Theron, mükemmel bir toplumu yöneten totaliter rejimle savaşan en üst düzey yeraltı ajanı Aeon Fluxu canlandırıyor.
Yorumlar
Yorum ekle