Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rack N Ruin Türkçe yama

30.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rack N Ruin. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rack N Ruin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: RECOiL
Oyun açıklaması:
PC ve PS4te piyasaya sürülen Rack N Ruin, türün 16-bit döneminin klasiklerine gönderme yapan yukarıdan aşağıya bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, bağımsız bir LifeSpark Entertainment stüdyosu tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10827
Yayın yılı:
2023





Rack N Ruin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rack N Ruin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rack N Ruin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rack N Ruin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rack N Ruin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rack N Ruin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
WRATH: Aeon of Ruin, 3D Realms ve KillPixel stüdyoları tarafından geliştirilen eski tarz bir FPS oyunudur.
Sakuna: Of Rice and Ruin, çiftçilik unsurlarına sahip bir PC ve PS4 platform oyunudur.
Yüz yılı aşkın bir süredir savaş, ülkeye kırılgan bir barış getirmek için savaştan güçlü, güçlü Lordlar ortaya çıkana kadar sürdü.
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruins, oyuncunun bir canavar avcısı rolünü üstlendiği ünlü Monster Hunter serisinden bir aksiyon RPGsidir.
Psychonauts in the Rhombus of Ruin PS4 ve PC için (ve daha doğrusu PlayStation VR sanal gerçeklik seti), 2005 yılında aynı başlıktaki oyunla başlayan Psychonauts serisinin bir başka girişidir.
Yorumlar
Yorum ekle