Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sakuna: Of Rice and Ruin Türkçe yama

04.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Sakuna: Of Rice and Ruin, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SeeknDestroy.

Oyun için türkçe yama metni Sakuna: Of Rice and Ruin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
Sakuna: Of Rice and Ruin, çiftçilik unsurlarına sahip bir PC ve PS4 platform oyunudur. Yapım, Astebreed veya Fairy Bloom Freesia gibi oyunların geliştiricileri olan Japon stüdyosu Edelweiss tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8562
Yayın yılı:
2020





Sakuna: Of Rice and Ruin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sakuna: Of Rice and Ruin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sakuna: Of Rice and Ruin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sakuna: Of Rice and Ruin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sakuna: Of Rice and Ruin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sakuna: Of Rice and Ruin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
WRATH: Aeon of Ruin, 3D Realms ve KillPixel stüdyoları tarafından geliştirilen eski tarz bir FPS oyunudur.
PC ve PS4te piyasaya sürülen Rack N Ruin, türün 16-bit döneminin klasiklerine gönderme yapan yukarıdan aşağıya bir aksiyon-macera oyunudur.
Yüz yılı aşkın bir süredir savaş, ülkeye kırılgan bir barış getirmek için savaştan güçlü, güçlü Lordlar ortaya çıkana kadar sürdü.
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruins, oyuncunun bir canavar avcısı rolünü üstlendiği ünlü Monster Hunter serisinden bir aksiyon RPGsidir.
Psychonauts in the Rhombus of Ruin PS4 ve PC için (ve daha doğrusu PlayStation VR sanal gerçeklik seti), 2005 yılında aynı başlıktaki oyunla başlayan Psychonauts serisinin bir başka girişidir.
Yorumlar
Yorum ekle