Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spy Fiction Türkçe yama

03.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Spy Fiction. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: PSC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Spy Fiction (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Spy Fiction, perçinleme casusluk eylemini heyecan verici bir hikaye çizgisiyle birleştiren PS2 için üçüncü şahıs aksiyon-gizli bir oyundur. Oyun, SEA olarak bilinen bir yeraltı casusluk teşkilatının istismarlarını kapsıyor.

İndirme sayısı:
10399
Yayın yılı:
2004





Spy Fiction oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spy Fiction dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spy Fiction klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spy Fiction ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spy Fiction oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spy Fiction içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Every Extend Extra Extreme, E4 olarak da bilinen, heyecan verici müziğin ritmine dayalı, aksiyona dayalı bir çekimdir.
Phantom Doctrine, Hard West ve Ancient Space gibi oyunlar yaratmasıyla tanınan Polonyalı CreativeForge Games tarafından geliştirilen bir casusluk strateji oyunudur.
General Knoxxin Gizli Cephaneliği, Ekim 2009da çıkan birinci şahıs nişancı ve aksiyon RPG unsurlarını birleştiren bir oyun olan Borderlands için üçüncü DLCdir.
BlazBlue: Central Fiction, ünlü iki boyutlu dövüş oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Serial Cleaner, Cohen brpthersin Fargo veya Tarantinos Pulp Fiction gibi filmlerden esinlenen, 1970lerin Amerikasında geçen eski bir gizli oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle