Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Machinarium Türkçe yama

04.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Machinarium. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TMG.

Oyun için türkçe yama metni Machinarium (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
PC, PS3 vb. için Machinarium, Flash tabanlı macera oyunları Samorost serisinin her iki bölümü için de popüler olan bağımsız bir Çek stüdyosu Amanita Designın başka bir eseridir.

İndirme sayısı:
9280
Yayın yılı:
2023





Machinarium oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Machinarium dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Machinarium klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Machinarium ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Machinarium oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Machinarium içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Chuchel, Machinarium, Botanicula ve Samorost serileriyle tanınan bağımsız Çek stüdyosu Amanita Designın üzerine bas ve tıkla macera oyunudur.
Happy Game, küçük çocuğun kabuslarıyla dolu gerçeküstü bir dünyada geçen, korku unsurlarına sahip 2 boyutlu bir macera oyunudur.
Apocalipsis, Punch Pack Gamesin bağımsız bir Varşova stüdyosu tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
PC ve AND için Botanicula, bitkilerle dolu bir fantezi dünyasında geçen mizahi bir macera oyunudur.
Morphopolis bir gizli nesne macerasıdır. (gizli nesneler), iki kişilik bir Mikro Makro Oyunları ekibi tarafından yaratılmıştır.
Yorumlar
Yorum ekle