Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Apocalipsis Türkçe yama

30.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Apocalipsis. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Apocalipsis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Apocalipsis, Punch Pack Gamesin bağımsız bir Varşova stüdyosu tarafından geliştirilen bir macera oyunudur. Machinarium ve Samorost gibi oyunlardan ilham alıyor ve Klabert şirketi tarafından piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
8353
Yayın yılı:
2018





Apocalipsis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Apocalipsis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Apocalipsis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Apocalipsis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Apocalipsis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Apocalipsis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Samorost, Çek stüdyosu Amanita Designın bir macerasıdır. Oyun FLASH teknolojisi kullanılarak oluşturuldu.
Chuchel, Machinarium, Botanicula ve Samorost serileriyle tanınan bağımsız Çek stüdyosu Amanita Designın üzerine bas ve tıkla macera oyunudur.
Aida, Apocalipsis ve This is Zodiak Speaking gibi yapımları içeren bir portföye sahip Polonyalı bağımsız stüdyo Punch Punk Games tarafından geliştirilen, gizlilik unsurlarına sahip bir aksiyon
PC için Samorost 2, Çek stüdyosu Amanita Design tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
PC, PS3 vb. için Machinarium, Flash tabanlı macera oyunları Samorost serisinin her iki bölümü için de popüler olan bağımsız bir Çek stüdyosu Amanita Designın başka bir eseridir.
Yorumlar
Yorum ekle