Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Atrox Türkçe yama

02.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Atrox. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Black Monks.

Oyun için türkçe yama metni Atrox (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Black Monks
Oyun açıklaması:
Atrox, Starcraft gibi iyi bilinen bir RTSye dayanan gerçek zamanlı bir stratejidir. Aksiyon, üç farklı ulus arasındaki savaşın (Atrox Savaşı) sürdüğü uzak bir geleceğe götürüyor: Intelion, Createse ve Hominian.

İndirme sayısı:
8830
Yayın yılı:
2002





Atrox oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Atrox dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Atrox klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Atrox ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Atrox oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Atrox içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TBT: The Black Tower, PC ve Mac için İngilizce ve Fransızca olarak geliştirilmiş bağımsız bir rol yapma oyunudur.
StarCraftın yaratıcılarının, tüm dünyada oyuncuların kalbini kazanan bilim kurgu gerçek zamanlı stratejisinin bir uzantısını tamamlamaları dokuz ay sürdü.
Black Squad, Güney Koreden NS Studio tarafından oluşturulan çevrimiçi bir FPSdir.
StarCraft: Remastered for PC, orijinal olarak 1998de çıkan klasik gerçek zamanlı strateji oyununun yenilenmiş bir sürümüdür.
Oyuncuların Amerikan Bağımsızlık Savaşı, Napolyon Savaşları ve Amerikan İç Savaşı dahil olmak üzere 1700-1870 arasındaki tarihi savaşları yeniden yaratmalarına olanak tanıyan bir strateji oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle