Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Black Squad Türkçe yama

19.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Black Squad. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir PSC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Black Squad (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Black Squad, Güney Koreden NS Studio tarafından oluşturulan çevrimiçi bir FPSdir. Oyun, PC Windowsta mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz modda mevcuttur.

İndirme sayısı:
8855
Yayın yılı:
2019





Black Squad oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Black Squad dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Black Squad klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Black Squad ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Black Squad oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Black Squad içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Men of War: PC için Assault Squad, bir taktik savaş oyunu Men of War için bağımsız bir genişleme paketidir.
Warhammer 40,000: Squad Command, Games Workshopun Warhammer 40,000 evreninin acımasız, savaşın harap ettiği dünyasının ilk kez PSPde oynanabileceğini gösteriyor.
Suicide Squad: Special Ops, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanan bir Android ve iOS FPS oyunudur.
Squad Battles: Vietnam, Panzer Campaigns serisinin yaratıcıları HPS Simulations tarafından geliştirilen bir başka sağlam sıra tabanlı stratejidir.
2014 yılında piyasaya sürülen Meridian: New Worldün devamı olan Meridian: Squad 22, PCde yayınlanan gerçek zamanlı bir bilim kurgu stratejisidir.
Yorumlar
Yorum ekle