Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Suicide Squad: Special Ops Türkçe yama

30.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Suicide Squad: Special Ops. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DTCG.

Oyun için türkçe yama metni Suicide Squad: Special Ops (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
Suicide Squad: Special Ops, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanan bir Android ve iOS FPS oyunudur. Oyun, Suicide Squad çizgi roman serisinin bir uyarlaması olan Suicide Squad filmine dayanıyordu.

İndirme sayısı:
9280
Yayın yılı:
2016





Suicide Squad: Special Ops oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Suicide Squad: Special Ops dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Suicide Squad: Special Ops klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Suicide Squad: Special Ops ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Suicide Squad: Special Ops oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Suicide Squad: Special Ops içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Black Squad, Güney Koreden NS Studio tarafından oluşturulan çevrimiçi bir FPSdir.
Assault Squad 2: Men of War Origins for PC, savaş temalı bir RTS ve 2009da piyasaya sürülen ilk Men of Warın yeniden çevrimidir.
BMnin Ghost Squad olarak da bilinen Global Humanitarian-Operation ve Special Tactics Squadı yaratmaya zorlandığı terörle dolu bir dünyada geçiyor.
Knight Squad 2, 2015 yılında piyasaya sürülen atari aksiyon oyunları serisinin ikinci bölümüdür.
2014 yılında piyasaya sürülen Meridian: New Worldün devamı olan Meridian: Squad 22, PCde yayınlanan gerçek zamanlı bir bilim kurgu stratejisidir.
Yorumlar
Yorum ekle