Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

StarCraft: Remastered Türkçe yama

04.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz StarCraft: Remastered. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni StarCraft: Remastered (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
StarCraft: Remastered for PC, orijinal olarak 1998de çıkan klasik gerçek zamanlı strateji oyununun yenilenmiş bir sürümüdür. Her iki sürüm de Blizzard Entertainment tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8137
Yayın yılı:
2017





StarCraft: Remastered oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) StarCraft: Remastered dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales StarCraft: Remastered klasörüne koyun.

3. Türkçe yama StarCraft: Remastered ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


StarCraft: Remastered oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve StarCraft: Remastered içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
StarCraftın yaratıcılarının, tüm dünyada oyuncuların kalbini kazanan bilim kurgu gerçek zamanlı stratejisinin bir uzantısını tamamlamaları dokuz ay sürdü.
PS4 için Patapon Remastered, orijinal olarak PSP için piyasaya sürülen Pataponun yükseltilmiş bir sürümüdür.
PC için StarCraft II: Wings of Liberty, oyun tarihinin en popüler gerçek zamanlı strateji oyunlarından birinin devamı niteliğindeki ilk bölümüdür.
Burnout Paradise Remastered, Criterion Games tarafından geliştirilen ve 2008de piyasaya sürülen Burnout Paradiseın yenilenmiş ve genişletilmiş bir sürümüdür.
Konu: Uzay gemisi arızalandığında, insan mahkûmların torunları uzayın kenarında yapayalnız kalır - görevleri aşırı nüfusa bir çözüm bulmaktı.
Yorumlar
Yorum ekle