Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Patapon Remastered Türkçe yama

08.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Patapon Remastered. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Patapon Remastered (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
PS4 için Patapon Remastered, orijinal olarak PSP için piyasaya sürülen Pataponun yükseltilmiş bir sürümüdür. Alışılmadık bir müzikal strateji oyunudur ve yeni versiyonu, geliştirilmiş görsellerin yanı sıra DualShock 4 ped desteği sayesinde ek avantajlara sahiptir.

İndirme sayısı:
10258
Yayın yılı:
2017





Patapon Remastered oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Patapon Remastered dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Patapon Remastered klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Patapon Remastered ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Patapon Remastered oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Patapon Remastered içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yakuza 5 Remastered, Yakuza 5in yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur;
PC ve XONE için Castle Crashers, orijinal olarak Xbox 360 ve daha sonra PC ve PlayStation 3 için piyasaya sürülen popüler 2008 bağımsız oyunu Castle Crashersın geliştirilmiş bir sürümüdür.
Dark Souls: Remastered, 2011in Dark Souls oyununun geliştirilmiş bir sürümüdür.
StarCraft: Remastered for PC, orijinal olarak 1998de çıkan klasik gerçek zamanlı strateji oyununun yenilenmiş bir sürümüdür.
PS4 için mevcut olan Patapon 2 Remastered, 2008de PSPde piyasaya sürülen Patapon 2nin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle