Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Die Hard Türkçe yama

25.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Die Hard. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Die Hard (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Zor Ölüm, Bruce Willis ile birlikte aynı başlık altında çekilen ünlü aksiyon filmine atıfta bulunan bir çatışmadır. Oyuncu, kırk katlı Nakatomi Plaza gökdelenini işgal eden acımasız teröristlere savaş ilan eden John McClane rolünü oynayacak.

İndirme sayısı:
10445
Yayın yılı:
1989





Die Hard oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Die Hard dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Die Hard klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Die Hard ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Die Hard oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Die Hard içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ARC System Works tarafından geliştirilen ve klasik Konami aksiyon serisine saygı duruşunda bulunan yeni bir 2B yan kaydırma oyunu olan Hard Corps: Uprisingde heyecan verici retro koş ve silahla
John McClane ikinci kez kendini yanlış yerde ve zamanda buldu. Polis, eşinin Washingtona gelmesini beklerken, havalimanının kontrolünü ele geçirmek isteyen ve çok sayıda rehine için fidye talep eden
Hard To BE a God, Strugatsky kardeşlerin aynı adlı romanının hikayesine dayanan macera ve casusluk unsurları içeren bir rol yapma oyunudur.
Party Hard, gizli unsurlara sahip acımasız, taktiksel bir oyundur. Oyun sırasında oyuncular, çok gürültülü bir parti verdikleri için komşularından kanlı intikam almaya çalışırlar.
Hard Reset: Redux for PC, PS4 ve XONE, 2011 yılında PCye özel olarak piyasaya sürülen bir siberpunk birinci şahıs nişancı olan Hard Resetin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle