Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hard to Be a God Türkçe yama

15.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hard to Be a God. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ScoRPioN2.

Oyun için türkçe yama metni Hard to Be a God (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Hard To BE a God, Strugatsky kardeşlerin aynı adlı romanının hikayesine dayanan macera ve casusluk unsurları içeren bir rol yapma oyunudur. Ana kahraman, bir ortaçağ gizli servis lisesinden mezun olmuştur.

İndirme sayısı:
9077
Yayın yılı:
2007





Hard to Be a God oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hard to Be a God dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hard to Be a God klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hard to Be a God ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hard to Be a God oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hard to Be a God içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence, ödüllü popüler suç TV draması CSI: Crime Scene Investigationa dayanan bir macera oyunu serisinin beşinci bölümüdür.
PC için Party Hard 2, 2015 yılında piyasaya sürülen gizli/taktik oyunun devamı niteliğindedir.
Party Hard, gizli unsurlara sahip acımasız, taktiksel bir oyundur. Oyun sırasında oyuncular, çok gürültülü bir parti verdikleri için komşularından kanlı intikam almaya çalışırlar.
Hard Truck 18: Wheels of Steel, adından da anlaşılacağı gibi, devasa bir Amerikan kamyonunun direksiyonuna geçtiğimiz bir simülasyon oyunudur.
Hard Reset: Redux for PC, PS4 ve XONE, 2011 yılında PCye özel olarak piyasaya sürülen bir siberpunk birinci şahıs nişancı olan Hard Resetin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle