Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Die Hard 2: Die Harder Türkçe yama

09.12.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Die Hard 2: Die Harder. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Die Hard 2: Die Harder (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
John McClane ikinci kez kendini yanlış yerde ve zamanda buldu. Polis, eşinin Washingtona gelmesini beklerken, havalimanının kontrolünü ele geçirmek isteyen ve çok sayıda rehine için fidye talep eden teröristlerin müdahalesine tanık oluyor.

İndirme sayısı:
9755
Yayın yılı:
1992





Die Hard 2: Die Harder oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Die Hard 2: Die Harder dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Die Hard 2: Die Harder klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Die Hard 2: Die Harder ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Die Hard 2: Die Harder oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Die Hard 2: Die Harder içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zor Ölüm, Bruce Willis ile birlikte aynı başlık altında çekilen ünlü aksiyon filmine atıfta bulunan bir çatışmadır.
Hard To BE a God, Strugatsky kardeşlerin aynı adlı romanının hikayesine dayanan macera ve casusluk unsurları içeren bir rol yapma oyunudur.
PC için Party Hard 2, 2015 yılında piyasaya sürülen gizli/taktik oyunun devamı niteliğindedir.
Hard Truck 18: Wheels of Steel, adından da anlaşılacağı gibi, devasa bir Amerikan kamyonunun direksiyonuna geçtiğimiz bir simülasyon oyunudur.
Hard Reset: Redux for PC, PS4 ve XONE, 2011 yılında PCye özel olarak piyasaya sürülen bir siberpunk birinci şahıs nişancı olan Hard Resetin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle