Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pharaonic Türkçe yama

12.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pharaonic. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Braga Software, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Pharaonic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Pharaonic, eski Mısırda geçen PC, PS4 ve XONE için yandan kaydırmalı aksiyon RPG oyunudur. Ziggurat veya Little Racers ve White Noise serisi gibi oyunlardan sorumlu bağımsız bir İspanyol stüdyosu Mlikstone tarafından yaratılmıştır.

İndirme sayısı:
9372
Yayın yılı:
2016





Pharaonic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pharaonic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pharaonic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pharaonic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pharaonic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pharaonic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DISTANT, bağımsız Avustralya stüdyosu Slingshot ve Satchelin ilk projesi olan orijinal bir platform oyunudur.
Red Goddess: Inner World for PC, PS4 vb., bağımsız bir İspanyol oyun geliştiricisi olan Yanim Studio tarafından geliştirilen yandan kaydırmalı bir aksiyon-macera oyunudur.
Farm Together, ilgiyle karşılanan Ziggurat, White Noise serisi ve Pharaonic gibi oyunların yaratıcıları olan bağımsız Milkstone Studios tarafından geliştirilen basit bir çiftçilik simülatörüdür.
White Noise 2, PC ve XONE için bir korku aksiyon oyunudur. Başlık, asimetrik çok oyunculu moda odaklanıyor.
White Noise: A Tale of Horror, 2012 yapımı Slender: The Eight Pagesden ilham alan birinci şahıs bir korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle