Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Odin Sphere: Leifdrasir Türkçe yama

28.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Odin Sphere: Leifdrasir. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: turckeyamaMUSiC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Odin Sphere: Leifdrasir (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Odin Sphere: PS4, PSV ve PS3 için Leifdrasir, 2007 yılında piyasaya sürülen 2D aksiyon RPG Odin Spherein yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur. Oyun daha önce PlayStationda mevcuttu, ancak Atlus Şirketi, Vanillaware stüdyosundan geliştiricilerle birlikte, oyunu yenilemeye karar verdi.

İndirme sayısı:
8701
Yayın yılı:
2016





Odin Sphere: Leifdrasir oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Odin Sphere: Leifdrasir dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Odin Sphere: Leifdrasir klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Odin Sphere: Leifdrasir ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Odin Sphere: Leifdrasir oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Odin Sphere: Leifdrasir içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dyson Sphere Programı, insanlığın yıldızlardan enerji elde etmenin bir yolunu bulduğu uzayda kurulmuş stratejik bir simülatördür ve şimdi bir üretim zinciri oluşturmak ve bir enerji imparatorluğu
Sphere II, Nikita Ltdnin kendini kanıtlamış ekibi tarafından geliştirilen, Rusyanın ilk MMOCRPG üretiminin devamı niteliğindedir.
Merge Games stüdyosu tarafından yayınlanan, PC ve PS4 için Better Late Than Dead, 2014ten Enforcer: Police Crime Actionın yaratıcıları Odin Game tarafından geliştirilen bir hayatta kalma sanal
Grand Knights History, üç krallık arasındaki bir çatışmada yer almanıza izin veren bir jRPG yapımıdır.
Odinin kızı savaşçı prenses Gwendolynin kontrolünü elinize alın ve kehanetin arkasındaki gerçeği ve onu nasıl sona erdireceğinizi ortaya çıkarırken karmaşık bir şekilde örülmüş bir hikayenin iplerini
Yorumlar
Yorum ekle