Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dyson Sphere Program Türkçe yama

29.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dyson Sphere Program. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Solitary.

Oyun için türkçe yama metni Dyson Sphere Program (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Dyson Sphere Programı, insanlığın yıldızlardan enerji elde etmenin bir yolunu bulduğu uzayda kurulmuş stratejik bir simülatördür ve şimdi bir üretim zinciri oluşturmak ve bir enerji imparatorluğu yaratmak için onu otomatikleştirmek bizim işimiz.

İndirme sayısı:
10438
Yayın yılı:
2023





Dyson Sphere Program oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dyson Sphere Program dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dyson Sphere Program klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dyson Sphere Program ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dyson Sphere Program oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dyson Sphere Program içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion, Making History Expansiondan sonra, 2015te piyasaya sürülen orijinal bir uzay simülatörü olan Kerbal Space Programa yapılan ikinci eklentidir.
Sphere II, Nikita Ltdnin kendini kanıtlamış ekibi tarafından geliştirilen, Rusyanın ilk MMOCRPG üretiminin devamı niteliğindedir.
Odin Sphere: PS4, PSV ve PS3 için Leifdrasir, 2007 yılında piyasaya sürülen 2D aksiyon RPG Odin Spherein yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
PC, PS4 vb. için Kerbal Space Program, birçok türün unsurlarını birleştiren sıra dışı bir oyundur.
Odinin kızı savaşçı prenses Gwendolynin kontrolünü elinize alın ve kehanetin arkasındaki gerçeği ve onu nasıl sona erdireceğinizi ortaya çıkarırken karmaşık bir şekilde örülmüş bir hikayenin iplerini
Yorumlar
Yorum ekle