Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Core Masters Türkçe yama

04.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Core Masters. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir RNDD.

Oyun için türkçe yama metni Core Masters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: RNDD
Oyun açıklaması:
Core Masters, çok oyunculu MOBA oyunu için popüler bir takım strateji oyunları türünü temsil eder. Başlık, Neowiz tarafından desteklenen Koreli Soft Bigbang stüdyosu tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10765
Yayın yılı:
2023





Core Masters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Core Masters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Core Masters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Core Masters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Core Masters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Core Masters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Masters of the Universe: He-Man Defender of Grayskull, Savage Entertainment tarafından He-Man and the Masters of the Universe olarak bilinen animasyon serisinin lisansına dayalı olarak geliştirilen
Pokemon Masters, popüler evrende geçen bir mobil aksiyon oyunudur. Oyunun özü, oyuncuların eğitmenin ve Pokemonlarının kontrolünü ele geçirdiği 3e 3 savaşlardır.
Masters of belial, antik dünyada geçen bir 3D Aksiyon stratejisi çevrimiçi rol yapma oyunudur.
Minion Masters: Forced to Duel for PC ve XONE, kart oyunları mekaniği ile basit bir gerçek zamanlı stratejidir.
Masters of the Broken World, küresel, stratejik ve taktiksel üç oyun katmanını birleştiren sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle