Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Masters of Belial Türkçe yama

02.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Masters of Belial. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PARADOX.

Oyun için türkçe yama metni Masters of Belial (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
Masters of belial, antik dünyada geçen bir 3D Aksiyon stratejisi çevrimiçi rol yapma oyunudur. Uzun zaman önce, kendilerini Melekler olarak adlandıran eski bir varlık ırkı, canlı varlıklar gibi görünmeye başladı ve güçlü kralların manipülasyonu yoluyla gezegende bir kontrol sistemi kurdular.

İndirme sayısı:
9920
Yayın yılı:
2008





Masters of Belial oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Masters of Belial dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Masters of Belial klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Masters of Belial ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Masters of Belial oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Masters of Belial içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Masters of the Universe: He-Man Defender of Grayskull, Savage Entertainment tarafından He-Man and the Masters of the Universe olarak bilinen animasyon serisinin lisansına dayalı olarak geliştirilen
Core Masters, çok oyunculu MOBA oyunu için popüler bir takım strateji oyunları türünü temsil eder.
Pokemon Masters, popüler evrende geçen bir mobil aksiyon oyunudur. Oyunun özü, oyuncuların eğitmenin ve Pokemonlarının kontrolünü ele geçirdiği 3e 3 savaşlardır.
PS1de yayınlanan Star Wars: Masters of Teräs Käsi, Star Wars evreninde geçen bir 3D dövüş oyunudur.
Masters of the Broken World, küresel, stratejik ve taktiksel üç oyun katmanını birleştiren sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle