Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Schizm: Mysterious Journey Türkçe yama

05.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Schizm: Mysterious Journey. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Schizm: Mysterious Journey (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Argilusun birkaç keşif girişimi, kesinlikle hiç kimsenin olmadığı gelişmiş bir gezegenin gizemli terk edilmiş durumunun ardındaki sırları ortaya çıkarmayı başaramadı.

İndirme sayısı:
10196
Yayın yılı:
2001





Schizm: Mysterious Journey oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Schizm: Mysterious Journey dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Schizm: Mysterious Journey klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Schizm: Mysterious Journey ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Schizm: Mysterious Journey oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Schizm: Mysterious Journey içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Agent Walker: Mysterious Adventure, II. Dünya Savaşı sırasında geçen gizli nesnelerin olduğu sıradan bir macera oyunudur.
Schizm 3: Nemesis, FPPden aksiyonu gözlemlediğimiz klasik bir bilim kurgu macera oyunudur.
2005 yılında piyasaya sürülen ve Jules Vernein Gizemli Ada adlı romanından esinlenilen macera oyunu Return to Mysterious Islandın devamı olan Return to Mysterious Island 2, oyuncuya Robinson Crusoe
Atelier Firis: PC, PS4 ve PSV için Gizemli Yolculuğun Simyacısı, Japon Gust tarafından her zaman yaratılan ve geliştirilen serinin on sekizinci bölümüdür.
Mysterious Island, diğerlerinin yanı sıra ünlü Mortyrin yaratılmasını borçlu olduğumuz insanları da içeren Polonyalı geliştirme stüdyosu Calarisin ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle