Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Return to Mysterious Island 2 Türkçe yama

21.12.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Return to Mysterious Island 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Return to Mysterious Island 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: CiM
Oyun açıklaması:
2005 yılında piyasaya sürülen ve Jules Vernein Gizemli Ada adlı romanından esinlenilen macera oyunu Return to Mysterious Islandın devamı olan Return to Mysterious Island 2, oyuncuya Robinson Crusoe veya Vernein karakterlerinden birininkine benzer bir deneyim sunuyor.

İndirme sayısı:
10472
Yayın yılı:
2009





Return to Mysterious Island 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Return to Mysterious Island 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Return to Mysterious Island 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Return to Mysterious Island 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Return to Mysterious Island 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Return to Mysterious Island 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Argilusun birkaç keşif girişimi, kesinlikle hiç kimsenin olmadığı gelişmiş bir gezegenin gizemli terk edilmiş durumunun ardındaki sırları ortaya çıkarmayı başaramadı.
Gizemli Adaya dönüş, dünya çapında bir yelken gezisinde tek başına güçlü bir genç kadın olan Minayı takip ediyor.
Agon: The Mysterious Codex, Agon adlı macera oyununun ilk üç bölümünden (The Pirates of Madagascar, Adventures in Lapland ve The London Scene) oluşan bir pakettir.
Monkey Islanda Dönüş, geçmişi 1990a dayanan kült tıkla ve tıkla macera serisinin bir sonraki bölümüdür.
Mysterious Island, diğerlerinin yanı sıra ünlü Mortyrin yaratılmasını borçlu olduğumuz insanları da içeren Polonyalı geliştirme stüdyosu Calarisin ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle