Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nemezis: Mysterious Journey III Türkçe yama

05.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Nemezis: Mysterious Journey III! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama SDV sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Nemezis: Mysterious Journey III (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Schizm 3: Nemesis, FPPden aksiyonu gözlemlediğimiz klasik bir bilim kurgu macera oyunudur. Filmin yapımcılığını Polonyalı Detalion stüdyosu üstlendi ve Roland Pantola tarafından on beş yıllık bir aradan sonra yeniden etkinleştirildi.

İndirme sayısı:
10415
Yayın yılı:
2021





Nemezis: Mysterious Journey III oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nemezis: Mysterious Journey III dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nemezis: Mysterious Journey III klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nemezis: Mysterious Journey III ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nemezis: Mysterious Journey III oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nemezis: Mysterious Journey III içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Argilusun birkaç keşif girişimi, kesinlikle hiç kimsenin olmadığı gelişmiş bir gezegenin gizemli terk edilmiş durumunun ardındaki sırları ortaya çıkarmayı başaramadı.
Agent Walker: Mysterious Adventure, II. Dünya Savaşı sırasında geçen gizli nesnelerin olduğu sıradan bir macera oyunudur.
PC ve NDSde yayınlanan Dr. Jekyll ve Bay Hydeın Gizemli Vakası, klasik bilim kurgu literatürünü video oyunları dünyasına aktarmaya yönelik bir başka girişimdir.
Atelier Firis: PC, PS4 ve PSV için Gizemli Yolculuğun Simyacısı, Japon Gust tarafından her zaman yaratılan ve geliştirilen serinin on sekizinci bölümüdür.
Mysterious Island, diğerlerinin yanı sıra ünlü Mortyrin yaratılmasını borçlu olduğumuz insanları da içeren Polonyalı geliştirme stüdyosu Calarisin ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle