Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spelunker Z Türkçe yama

19.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Spelunker Z. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Spelunker Z (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
Spelunker Z, 1983 yılında piyasaya sürülen Spelunker serisinin bir başka parçası olan bir 2D platform oyunudur. Yapım PlayStation 4e adanmıştır ve oynaması ücretsiz bir iş modeline dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
9574
Yayın yılı:
2015





Spelunker Z oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spelunker Z dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spelunker Z klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spelunker Z ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spelunker Z oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spelunker Z içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spelunker HD, Nintendo Wii konsolundan Spelunkerin geliştirilmiş bir versiyonudur, bu da 1987de yayınlanan Nintendo Entertainment Sisteminde (NES) Spelunker ile neredeyse aynı başlıktır.
Carmageddon: Crashers, VE ve iOS için piyasaya sürülen ve drag yarışının bir varyasyonu olan mobil bir yarış oyunudur.
James Bond: World of Espionage, Glu Mobile tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz iş modeline dayanan, oynaması ücretsiz bir mobil strateji oyunudur.
DYING: 1983, bir korku macera oyunu ve Ocak 2018de piyasaya sürülen DYING: Rebornun devamı niteliğindedir.
Spelunker HD, 1987de piyasaya sürülen Nintendo Entertainment System (NES) üzerindeki Spelunker ile hemen hemen aynı başlık olan Nintendo Wii konsolundan Spelunkerın geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle