Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Carmageddon: Crashers Türkçe yama

02.02.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Carmageddon: Crashers. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Carmageddon: Crashers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Carmageddon: Crashers, VE ve iOS için piyasaya sürülen ve drag yarışının bir varyasyonu olan mobil bir yarış oyunudur. Başlık, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir iş modeline dayanmaktadır ve Paslanmaz Games, yani serideki diğer tüm taksitlerden sorumlu ekip tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9868
Yayın yılı:
2017





Carmageddon: Crashers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Carmageddon: Crashers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Carmageddon: Crashers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Carmageddon: Crashers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Carmageddon: Crashers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Carmageddon: Crashers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hemen Planet Crashersa atlayın: gezegenleri çarpmanıza izin veren yeni bir oyun!
PC ve XONE için Castle Crashers, orijinal olarak Xbox 360 ve daha sonra PC ve PlayStation 3 için piyasaya sürülen popüler 2008 bağımsız oyunu Castle Crashersın geliştirilmiş bir sürümüdür.
Sansasyonel Yılın Oyunu gişe rekorları kıran Carmageddonun en heyecanla beklenen devamı burada… Yarış oyunları tarihindeki en çılgın sürüş, büyük bir dozda steroid aldı.
Party Crashers, bulmaca oyunları, zeka oyunları ve müzik tabanlı bir oyunla birlikte bir dizi aksiyon oyunu da dahil olmak üzere tek bir üründe 25 parti oyunundan oluşur.
Carmageddon: PC, PS4 ve XONE için Max Damage, Carmageddon serisinin 1997de piyasaya sürülen başka bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle