Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spelunker HD Türkçe yama

22.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Spelunker HD. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir JMP.

Oyun için türkçe yama metni Spelunker HD (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Spelunker HD, Nintendo Wii konsolundan Spelunkerin geliştirilmiş bir versiyonudur, bu da 1987de yayınlanan Nintendo Entertainment Sisteminde (NES) Spelunker ile neredeyse aynı başlıktır.

İndirme sayısı:
10998
Yayın yılı:
2010





Spelunker HD oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spelunker HD dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spelunker HD klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spelunker HD ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spelunker HD oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spelunker HD içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spelunker Z, 1983 yılında piyasaya sürülen Spelunker serisinin bir başka parçası olan bir 2D platform oyunudur.
Neredeyse her Nintendo sisteminde kötülerle savaştı, Super Smash Bros.
Sonic Adventure DX, 1999da Sega Dreamcast konsolunda piyasaya sürülen Sonic Adventureın geliştirilmiş ve genişletilmiş bir versiyonu olan aynı başlıkla Nintendo GameCube konsolundan çıkan ünlü arcade
Pic-a-Pix Deluxe, Nintendo 3DS ve Nintendo Wii U konsolları için yayınlanan bir bulmaca oyunu olan Pic-a-Pix Colorın yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Spelunker HD, 1987de piyasaya sürülen Nintendo Entertainment System (NES) üzerindeki Spelunker ile hemen hemen aynı başlık olan Nintendo Wii konsolundan Spelunkerın geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle