Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Peglin Türkçe yama

09.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Peglin! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Black_X.

Oyun için türkçe yama metni Peglin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Peglin, taşları tam olarak atmamız gereken Peggle ve Slay the Spiredan ilham alan alışılmadık bir roguelike. Red Nexus Games stüdyosu, çok oyunculu atıcı Friday Night Bullet Arenanın (her oyuncunun emrinde yalnızca bir kartuşun bulunduğu) ilk çalışması durumunda olduğundan tamamen farklı bir yön aldı.

İndirme sayısı:
10803
Yayın yılı:
2023





Peglin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Peglin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Peglin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Peglin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Peglin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Peglin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu muhteşem simülasyon, yenilikçi 3D motoruyla sizi inandıramaz hale getirecek.
Orbital Bullet, roguelike unsurlarla zenginleştirilmiş bir platform aksiyon oyunudur.
Bowling gömleklerinizi giyin ve ayakkabılarınızı bağlayın, kulvarlara çıkma zamanı, Global Star yazılımı en sevdiğiniz iç mekan sporunu şimdi Friday Night Bowlingde PC için sunuyor!
PC için Slay the Spire, indie Amerikan stüdyosu Mega Crit tarafından yapılan roguelike bir prodüksiyon ile bir cad oyununun bir karışımıdır.
Friday the 13th: The Game for PC, PS4 ve XONE, Friday the 13th korku serisinin uyarlaması olan eşzamansız çok oyunculu üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle