Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

X-1 Super Boost Türkçe yama

07.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, X-1 Super Boost, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama F4CG.

Oyun için türkçe yama metni X-1 Super Boost (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
X-1 Super Boost, Hollandalı Team 6 Games stüdyosunun sorumlu olduğu, esas olarak Flatout 3 hayranları ve karmaşık olmayan FSR tarzı oyunların hayranları tarafından bilinen, karmaşık olmayan bir arcade yarış oyunudur: French Street Racing veya Pacific Liberation Force.

İndirme sayısı:
10654
Yayın yılı:
2011





X-1 Super Boost oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) X-1 Super Boost dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales X-1 Super Boost klasörüne koyun.

3. Türkçe yama X-1 Super Boost ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


X-1 Super Boost oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve X-1 Super Boost içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Capcom arcade klasiği, Super Street Fighter II Turbo HD Remixin hem PLAYSTATION® Networke hem de Xbox LIVEa gelmesiyle yepyeni bir görünüme kavuşuyor.
Omega Boost, öncelikle Gran Turismo serisiyle tanınan Polyphony Digital stüdyosu tarafından yaratılmış bir ateş etme aksiyon oyunudur.
Super Sanctum TD, esas olarak Sanctum serisinin hayranları için yaratılmış bağımsız stüdyo Coffee Stainin bir yapımıdır.
Street Fighterın Nihai Konsol Deneyimi, Nintendo 3DS İçin Yeni SUPER STREET FIGHTER IV: 3D EDITION ile Artık Avucunuzun İçinde.
Süper Turnuva Savaşı, TV dizisi BeyBlade hayranları için bir öğedir.
Yorumlar
Yorum ekle