Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BeyBlade: Super Tournament Battle Türkçe yama

27.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, BeyBlade: Super Tournament Battle, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama HoG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni BeyBlade: Super Tournament Battle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Süper Turnuva Savaşı, TV dizisi BeyBlade hayranları için bir öğedir. Oyuncu gerçek bir BeyBlade turnuvasına katılır. Elinde, cihazının kararlılığını, dönüşünü veya saldırı gücünü etkileyen çeşitli modifikasyonlar ekleyebileceği bir dizi en iyi tomurcuk vardır.

İndirme sayısı:
9341
Yayın yılı:
2003





BeyBlade: Super Tournament Battle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BeyBlade: Super Tournament Battle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BeyBlade: Super Tournament Battle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BeyBlade: Super Tournament Battle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BeyBlade: Super Tournament Battle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BeyBlade: Super Tournament Battle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Super People, dövüşçü Dungeon Fighter Onlineın yaratıcısı tarafından kurulan Güney Koreli stüdyo Wonder People tarafından geliştirilen çevrimiçi bir aksiyon battle royale oyunudur.
Super Blackjack Battle II, doğrudan ikonik Street Fighter serisinden alınan stil ve atmosferle zenginleştirilmiş Blackjack oyununun bir simülasyonudur.
PSP® (PlayStation®Portable) sistemi için Steambot Chronicles™ Savaş Turnuvası, yoğun mekanik özelleştirme, açık dünya görev yapısı ve hızlı tempolu arena tarzı dövüş ile dolup taşan bir aksiyon
Battle for Atlantis, DCnin en ünlü süper kahramanlarından biri olarak oynadığımız son derece dinamik bir arcade oyunudur.
İnanılmaz derecede popüler olan Beyblade TV programından uyarlanan BeyBlade: Metal Fusion, Nintendo DS™ ve Wii™de patlamaya hazır!
Yorumlar
Yorum ekle