Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

No Place Like Home Türkçe yama

08.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz No Place Like Home. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir HoG.

Oyun için türkçe yama metni No Place Like Home (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
No Place Like Home, insanlığın geri kalanı Marsa taşındıktan sonra Dünyada kalan son insanların rolünü oynadığımız bir tarım simülatörüdür.

İndirme sayısı:
9320
Yayın yılı:
2022





No Place Like Home oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) No Place Like Home dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales No Place Like Home klasörüne koyun.

3. Türkçe yama No Place Like Home ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


No Place Like Home oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve No Place Like Home içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Out of Place, bağımsız Alman stüdyo Bagpack Games tarafından geliştirilen, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon-macera oyunudur.
No Place for Bravery, roguelikelardan bilinen unsurları kullanan, düşük fantezili bir hacknslash aksiyon RPGsidir.
PCde İsteksizler İçin Bir Yer, AlPixel Gamesin eseridir. Bu, geliştiricinin çeşitli küçük oyunlar ürettiği ilk projeleri değil.
PC için Home Sweet Home, Bangkokta kurulmuş bir stüdyo olan YGGDRAZIL GROUP tarafından geliştirilen birinci şahıs perspektif korku oyunudur.
A Quiet Place, güçlü gizli unsurlara sahip bir korku aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle