Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

No Place for Bravery Türkçe yama

01.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız No Place for Bravery. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni No Place for Bravery (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
No Place for Bravery, roguelikelardan bilinen unsurları kullanan, düşük fantezili bir hacknslash aksiyon RPGsidir. Oyun, Parti Sabotajcıları: After Partynin yazarları olan Brezilyalı bağımsız stüdyo Glitch Factory tarafından 2012 yılında geliştirildi.

İndirme sayısı:
10610
Yayın yılı:
2023





No Place for Bravery oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) No Place for Bravery dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales No Place for Bravery klasörüne koyun.

3. Türkçe yama No Place for Bravery ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


No Place for Bravery oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve No Place for Bravery içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
No Place Like Home, insanlığın geri kalanı Marsa taşındıktan sonra Dünyada kalan son insanların rolünü oynadığımız bir tarım simülatörüdür.
Pocket Cesaret, Indie Team Statera Studio tarafından geliştirilen bir dövüş oyunudur.
Out of Place, bağımsız Alman stüdyo Bagpack Games tarafından geliştirilen, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon-macera oyunudur.
PCde İsteksizler İçin Bir Yer, AlPixel Gamesin eseridir. Bu, geliştiricinin çeşitli küçük oyunlar ürettiği ilk projeleri değil.
A Quiet Place, güçlü gizli unsurlara sahip bir korku aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle