Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Out of Place Türkçe yama

02.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Out of Place. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir GEAR.

Oyun için türkçe yama metni Out of Place (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Out of Place, bağımsız Alman stüdyo Bagpack Games tarafından geliştirilen, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon-macera oyunudur. Ekip, Dark Souls ve The Legend of Zelda: Ocarina of Time gibi ikonik oyunlardan ve Steven Spielbergin klasik filmlerinden ilham aldı.

İndirme sayısı:
10940
Yayın yılı:
2023





Out of Place oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Out of Place dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Out of Place klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Out of Place ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Out of Place oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Out of Place içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
No Place Like Home, insanlığın geri kalanı Marsa taşındıktan sonra Dünyada kalan son insanların rolünü oynadığımız bir tarım simülatörüdür.
No Place for Bravery, roguelikelardan bilinen unsurları kullanan, düşük fantezili bir hacknslash aksiyon RPGsidir.
PCde İsteksizler İçin Bir Yer, AlPixel Gamesin eseridir. Bu, geliştiricinin çeşitli küçük oyunlar ürettiği ilk projeleri değil.
The Legend of Zelda™: Ocarina of Time™ 3D, şimdiye kadar yapılmış en eleştirmenlerce beğenilen oyunlardan biri olan Nintendo 64™ classici alıyor ve göz alıcı, gözlüksüz 3D görsellerin ek derinliği ve
A Quiet Place, güçlü gizli unsurlara sahip bir korku aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle