Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Metroid Fusion Türkçe yama

18.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Metroid Fusion. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ENGiNE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Metroid Fusion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Metroid Fusion, ilgi çekici bir bilim kurgu hikayesi ve çarpıcı grafiklere sahip yandan kaydırmalı bir aksiyon/macera oyunudur. Samus Aran adlı bir ödül avcısını kontrol eden oyuncular, ölümcül parazitlerden oluşan bir orduyu yok etme görevinde geniş fütüristik ortamları keşfederler.

İndirme sayısı:
9275
Yayın yılı:
2002





Metroid Fusion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Metroid Fusion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Metroid Fusion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Metroid Fusion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Metroid Fusion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Metroid Fusion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Metroid Prime, birinci şahıs bir macera oyunudur. Oyuncular, Tallon IVe dağılmış yıkık duvarların ardındaki bir gizemi çözmesi gereken Samus Aran adında bir ödül avcısını kontrol ediyor.
Neredeyse her Nintendo sisteminde kötülerle savaştı, Super Smash Bros.
Rally Fusion: Race of Champions, oyuncuların damalı bayrağa giderken keskin virajlarda kariyerlerini test etmeleri için otantik yol, çöl, dağ ve kutup koşulları dahil olmak üzere dokuz farklı ortam
İnanılmaz derecede popüler olan Beyblade TV programından uyarlanan BeyBlade: Metal Fusion, Nintendo DS™ ve Wii™de patlamaya hazır!
Galcon Fusion, oynanışı oyuncuların rekabetine dayanan (bilgisayar kontrollü bir rakiple oynamak da mümkündür) bir uzay gemisi filosunu kullanan basit bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle