Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Exanima Türkçe yama

21.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Exanima! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir RU-BOARD.

Oyun için türkçe yama metni Exanima (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Bare Mettle Entertainment stüdyosu, 2012 yılının sonunda bir Kickstarter kampanyasıyla finanse edilen RPG oyunu Sui Generisi yaratmasıyla tanınan küçük bir bağımsız geliştiricidir.

İndirme sayısı:
10349
Yayın yılı:
2023





Exanima oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Exanima dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Exanima klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Exanima ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Exanima oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Exanima içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hoyle Puzzle and Board Games 2012, Encore Software stüdyosunun geleneksel tahta ve mantık oyunları hayranlarına hitap eden bir üretimidir.
Pixel Noir, 16 bit klasiklerden ilham alan bir RPGdir. Oyun, SWDTech Games adlı bağımsız bir stüdyonun ilk projesidir ve bir Kickstarter kampanyasıyla finanse edilmiştir.
WiiU, PS4 vb. için Pankapu, Kickstarter aracılığıyla finanse edilen iki boyutlu bir platform oyunudur.
Deiland, Chibig tarafından geliştirilen ve bir Kickstarter kampanyasıyla finanse edilen bir macera oyunudur.
Spellium, televizyon istasyonları adına oluşturulan, çocuklar için eğitici oyunlardan sorumlu, bağımsız Untold Entertainment stüdyosu tarafından alışılmadık bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle