Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spellirium Türkçe yama

15.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Spellirium. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AGGRESSiON.

Oyun için türkçe yama metni Spellirium (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: AGGRESSiON
Oyun açıklaması:
Spellium, televizyon istasyonları adına oluşturulan, çocuklar için eğitici oyunlardan sorumlu, bağımsız Untold Entertainment stüdyosu tarafından alışılmadık bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9342
Yayın yılı:
2023





Spellirium oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spellirium dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spellirium klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spellirium ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spellirium oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spellirium içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bare Mettle Entertainment stüdyosu, 2012 yılının sonunda bir Kickstarter kampanyasıyla finanse edilen RPG oyunu Sui Generisi yaratmasıyla tanınan küçük bir bağımsız geliştiricidir.
Hugo Sawannanın Kahramanları, Pazar günü saat 09.00da Polsatta yayınlanan bir televizyon programıyla bağlantılı, çocuklar arasında son derece popüler olan bir dizi eğitici oyunun bir başka parçasıdır.
Etrian Odyssey Untold: Millennium Girl, Nintendo DSde bir mobil konsolda yayınlanan Etrian Odyssey RPG oyununun yeniden çevrimidir.
Voyage, bağımsız Venturous stüdyosu tarafından geliştirilen bir platform macera oyunudur.
Achilles: Legends Untold, soulslikelardan ve klasik hacknslash oyunlarından ilham alan bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle