Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pankapu Türkçe yama

09.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pankapu. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pankapu (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
WiiU, PS4 vb. için Pankapu, Kickstarter aracılığıyla finanse edilen iki boyutlu bir platform oyunudur. Pankapu, Too Kind tarafından küçük bir Fransız stüdyosu tarafından yaratıldı;

İndirme sayısı:
8188
Yayın yılı:
2023





Pankapu oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pankapu dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pankapu klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pankapu ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pankapu oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pankapu içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bare Mettle Entertainment stüdyosu, 2012 yılının sonunda bir Kickstarter kampanyasıyla finanse edilen RPG oyunu Sui Generisi yaratmasıyla tanınan küçük bir bağımsız geliştiricidir.
PC, PS4 ve WiiU için Kız ve Robot, Kickstarterda finanse edilen ve Asphalt 7, Modern Combat veya Scrabble gibi mobil oyunların ortak yaratıcılarını bir araya getiren küçük bir stüdyo tarafından
MOP: Operation Cleanup, PS4, WiiU vb. için piyasaya sürülen klasik bir 2D platform oyunudur.
Deiland, Chibig tarafından geliştirilen ve bir Kickstarter kampanyasıyla finanse edilen bir macera oyunudur.
Shiness: The Lightning Kingdom for PC, XONE vb. 2014 yılında Kickstarter üzerinden finanse edilen bir aksiyon RPG oyunudur (kampanyası yaklaşık 140 bin dolar toplamıştır).
Yorumlar
Yorum ekle