Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grandia Xtreme Türkçe yama

06.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Grandia Xtreme. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Grandia Xtreme (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
* Alkışlanan savaş sistemi daha da fazla geliştirme, özel hareket ve geliştirilmiş AI sistemi ile geri dönüyor. *Ünlü büyü sistemi, her biri benzersiz ve harika efektlere sahip yeni ve daha güçlü büyülerin yaratılmasına izin verir.

İndirme sayısı:
8931
Yayın yılı:
2002





Grandia Xtreme oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grandia Xtreme dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grandia Xtreme klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grandia Xtreme ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grandia Xtreme oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grandia Xtreme içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Her biri kaderiyle yüzleşmek için ayağa kalkacak. Oyun Özellikleri * Taktik, beceri, zamanlama ve teknik gerektiren Çığır Açan Savaş Sistemi.
Grandia HD Collection, Grandia jRPG serisinin yeniden düzenlenmiş iki versiyonunun bir derlemesidir.
PC için Grandia II Anniversary Edition, başlangıçta Dreamcast ev konsolu düşünülerek geliştirilen klasik jRPGnin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Müttefikleri saldırgan ve stratejik işbirliğinde tamamen yeni bir boyut yaratmak için güçlerini birleştiren hırslı genç bir pilotun gözünden son derece ayrıntılı ve sinematik bir dünyayı deneyimleyin.
Grandia HD Remaster, Grandia adlı jRPGnin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle