Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grandia II Anniversary Edition Türkçe yama

25.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Grandia II Anniversary Edition. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir CBR, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Grandia II Anniversary Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
PC için Grandia II Anniversary Edition, başlangıçta Dreamcast ev konsolu düşünülerek geliştirilen klasik jRPGnin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
10569
Yayın yılı:
2015





Grandia II Anniversary Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grandia II Anniversary Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grandia II Anniversary Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grandia II Anniversary Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grandia II Anniversary Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grandia II Anniversary Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Simon the Sorcerer 2: 25th Anniversary Edition, klasik macera oyunu Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobeun yenilenmiş bir versiyonudur.
Another World: 15th Anniversary Edition, ilk olarak 1991de piyasaya sürülen efsanevi aksiyon macera oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
The 7th Guest: 25th Anniversary Edition, Amerikan stüdyosu Trilobyte tarafından yaratılan ve 1993te yayınlanan tanınmış bir macera oyununun bir başka remasterıdır.
Edna & Harvey: The Breakout Anniversary Edition, pointnclick macera oyunu Edna & Harvey: The Breakoutun 2008 baskısının yenilenmiş bir versiyonudur.
Simon the Sorcerer: 20th Anniversary Edition, AdventureSoftun klasik iki boyutlu tıkla ve tıkla macerasının orijinal olarak 1993te PClerde piyasaya sürülen yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle