Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grandia HD Remaster Türkçe yama

02.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Grandia HD Remaster. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PARADOX.

Oyun için türkçe yama metni Grandia HD Remaster (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
Grandia HD Remaster, Grandia adlı jRPGnin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur. Orijinal versiyonu 1997nin sonunda Sega Dreamcastte ve 1999da ilk PlayStationda çıkan oyun, markanın gelişimini üstlenen Game Arts tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10138
Yayın yılı:
2019





Grandia HD Remaster oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grandia HD Remaster dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grandia HD Remaster klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grandia HD Remaster ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grandia HD Remaster oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grandia HD Remaster içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Her biri kaderiyle yüzleşmek için ayağa kalkacak. Oyun Özellikleri * Taktik, beceri, zamanlama ve teknik gerektiren Çığır Açan Savaş Sistemi.
* Alkışlanan savaş sistemi daha da fazla geliştirme, özel hareket ve geliştirilmiş AI sistemi ile geri dönüyor.
Grandia HD Collection, Grandia jRPG serisinin yeniden düzenlenmiş iki versiyonunun bir derlemesidir.
PC için Grandia II Anniversary Edition, başlangıçta Dreamcast ev konsolu düşünülerek geliştirilen klasik jRPGnin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Grandia, Lunar serisinin yaratıcıları Game Artsın, başlangıçta Sega Saturn konsolunda ortaya çıkan ve yalnızca birkaç ay sonra PS1e taşınan bir jRPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle