Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cubemen 2 Türkçe yama

19.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Cubemen 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AGES.

Oyun için türkçe yama metni Cubemen 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Cubemen 2, CTF, Skirmish, Territory ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli harika oyun modlarında düşmanları savunmak ve onlara saldırmak için küçük Cubemen birimlerinizi kullandığınız hızlı tempolu, aksiyon dolu, orijinal bir 3D Strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
9961
Yayın yılı:
2013





Cubemen 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cubemen 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cubemen 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cubemen 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cubemen 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cubemen 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Farming Simulator 2013 veya Farming Simulator 2013 Titanium Edition için ikinci resmi genişleme, oyununuz için araçlar ve makineler dahil olmak üzere yeni bir içerik hasadı getiriyor.
SilverQuest: Gaiden, Golden Nights, Magic Planet Snack Deluxe veya Silverquest dahil olmak üzere diğer niş pozisyonlarla tanınan küçük bir Wolfgame stüdyosu tarafından geliştirilen bağımsız bir
ANARCHY REIGNS™, oyuncuları aynı anda savaşın ortasına koyan, ağır vuruşlu, aksiyon dolu çok oyunculu bir dövüş oyunudur.
Cubemen, TD ve RTSyi mümkün olan en heyecan verici şekilde karıştıran hızlı tempolu, aksiyon dolu, orijinal bir 3D Kule Savunma oyunudur!
Necromunda: Gang Skirmish, Games Workshopun bölümlerinden biri olan Specialist Games tarafından geliştirilen popüler savaş oyunu Necromundaya dayanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle