Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cell: emergence Türkçe yama

23.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Cell: emergence. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Cell: emergence (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
Hücre: ortaya çıkmada oyuncular, hasta bir çocuğun vücudundaki hastalığa karşı nano ölçekli bir savaş veriyor. Dokuların, antikorların, mikropların, nanomakinelerin ve diğer unsurların hızlı, derin simülasyonu, içinde her görsel detayın bir anlam ifade ettiği, oyuncuya tepki verdiği ve komşularıyla etkileşime girdiği dinamik bir voksel oyun dünyası ile elde edilir.

İndirme sayısı:
8019
Yayın yılı:
2012





Cell: emergence oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cell: emergence dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cell: emergence klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cell: emergence ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cell: emergence oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cell: emergence içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cell to Singularity, eğitici yönü olan bir tıklama oyunudur. Computer Lunch stüdyosu tarafından geliştirildi ve mikro ödemelerle oynaması ücretsiz bir modelde dağıtıldı.
SiN Bölümleri, yeni milenyum için SiN dünyasını yeniden tanıtan ve yeniden hayal eden patlayıcı bir birinci şahıs nişancı deneyimidir.
5TH Cell, Nintendo DS için bu çığır açan, orijinal IPde tüm geçmişlerden oyuncuları hayal güçlerini ve zekalarını kullanmaya davet ediyor!
Outlast for PC, SWITCH vb. bir FPP hayatta kalma korku oyunudur. Bu, Prince of Persia, Assassins Creed, Splinter Cell ve Uncharted gibi dizilerde çalışmış kişiler tarafından kurulan bir stüdyo olan
Particle Fleet: Emergence for PC, bağımsız stüdyo Knuckle Cracker tarafından geliştirilen bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle