Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Particle Fleet: Emergence Türkçe yama

07.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Particle Fleet: Emergence, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir GZKS.

Oyun için türkçe yama metni Particle Fleet: Emergence (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Particle Fleet: Emergence for PC, bağımsız stüdyo Knuckle Cracker tarafından geliştirilen bir strateji oyunudur. Bu ekip, iyi karşılanan Creeper World III: Arc Eternalı yarattı ve bu sefer oyuncunun bir uzay filosunun kontrolünü ele geçirmesini sağlıyor.

İndirme sayısı:
10200
Yayın yılı:
2016





Particle Fleet: Emergence oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Particle Fleet: Emergence dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Particle Fleet: Emergence klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Particle Fleet: Emergence ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Particle Fleet: Emergence oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Particle Fleet: Emergence içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fleet Buster, bağımsız casualogic stüdyosunun ilk prodüksiyonudur.
SiN Bölümleri, yeni milenyum için SiN dünyasını yeniden tanıtan ve yeniden hayal eden patlayıcı bir birinci şahıs nişancı deneyimidir.
Hücre: ortaya çıkmada oyuncular, hasta bir çocuğun vücudundaki hastalığa karşı nano ölçekli bir savaş veriyor.
AND ve iOS için Pacific Fleet, İsveç-Avustralya bağımsız stüdyosu Killerfish Games tarafından geliştirilen bir mobil strateji oyunudur.
Nebulous: Fleet Command, bir bilimkurgu strateji savaş oyunudur. İlk projesi olduğu Eridanus Industries stüdyosu tarafından geliştirildi ve yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle