Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Disney Magical World 2 Türkçe yama

30.12.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Disney Magical World 2, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Disney Magical World 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: SlipStream
Oyun açıklaması:
Disney Magical World 2, Walt Disney Label ile işbirliği içinde oluşturulan bir dizi yaşam simülatörünün bir sonraki taksitidir. Bu sefer oyuncular buz arazisi gibi altı farklı ortamı veya Winnie the Poohdan bilinen yerleri ziyaret etme fırsatına sahipler.

İndirme sayısı:
9409
Yayın yılı:
2016





Disney Magical World 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Disney Magical World 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Disney Magical World 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Disney Magical World 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Disney Magical World 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Disney Magical World 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Disney Magical World, Walt Disney markasının popüler peri masalları evreninde geçen bir aile hayatı simülatörüdür.
Renkli ralli Disney tarafından özellikle en genç bilgisayar kullanıcıları için hazırlanmış dinamik, eğlenceli ve renkli bir yarış.
Disney Magical World 2, Walt Disney etiketiyle ortaklaşa oluşturulan bir dizi yaşam simülatörünün bir sonraki bölümüdür.
Ocean Side, River Side veya Flower Bud köyünün merkezindeki arsanızı seçin ve çiftçiliğe başlayın.
Disney Princess: Magical Jewels, kızları büyülü bir macerada en sevdikleri Disney Prensesleri olarak oynamaya davet ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle