Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Coldfire Keep Türkçe yama

29.12.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Coldfire Keep. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir nGen, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Coldfire Keep (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Coldfire Keepin derinliklerinde, huzurlu Newsettle kasabasını tehdit eden eski bir güç gizlidir. Şimdi dört arkadaş, kahraman olmayı üstlenmeli ve kasabalarının geleceğini güvence altına almak için derinlere inmeli.

İndirme sayısı:
10254
Yayın yılı:
2014





Coldfire Keep oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Coldfire Keep dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Coldfire Keep klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Coldfire Keep ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Coldfire Keep oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Coldfire Keep içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cimexus ülkesini yok etmekle tehdit eden şeytani bir Dron ordusu yürüyüşte.
Filmin Ötesine Geçin İlk kez, Dark Sparkı güvence altına almak için unutulmaz bir savaşta hem Dünya hem de Cybertron evrenlerinde savaşın.
Bretwalde Krallığı: Bravord kıtasının merkezinde yer alan ve dört bir yanı güçlü uluslarla çevrili olan krallık, kılıcı ülkeyi yutmakla tehdit eden Karanlığı geri püskürten kutsal bir şövalye
Barışı Güvence Altına Almak İçin Savaş Komutanlığına Hazırlanmalısınız, savaşın harap ettiği ve doğal kaynaklarından yoksun bırakılan distopik bir gelecekte tamamen özelleştirilmiş Zırhlı Çekirdek
AND, iOS ve WPde yayınlanan The Firm, bir şirketin düzenli bir çalışanı olarak tüm şirketin geleceğini etkileyen hızlı yatırım kararları almak zorunda kaldığımız bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle