Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Transformers: Rise of the Dark Spark Türkçe yama

21.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Transformers: Rise of the Dark Spark. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Transformers: Rise of the Dark Spark (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Filmin Ötesine Geçin İlk kez, Dark Sparkı güvence altına almak için unutulmaz bir savaşta hem Dünya hem de Cybertron evrenlerinde savaşın. Epik Çok Oyunculu Savaşlar Yeni yükseltilebilir savunmalar ve zorlu Güç Düşmanları ile genişletilmiş dört oyunculu kooperatif çevrimiçi yükseltme modunu oynayın.

İndirme sayısı:
10040
Yayın yılı:
2014





Transformers: Rise of the Dark Spark oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Transformers: Rise of the Dark Spark dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Transformers: Rise of the Dark Spark klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Transformers: Rise of the Dark Spark ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Transformers: Rise of the Dark Spark oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Transformers: Rise of the Dark Spark içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Transformers: War for Cybertron, oyuncuları tüm ırklarının hayatta kalmasını belirleyecek son, destansı savaşta TRANSFORMERS karakteri olarak nihai silah olmaya davet ediyor.
Spark the Electric Jester 2, 2017de piyasaya sürülen iki boyutlu bir platform oyunu olan Spark the Electric Jesterın doğrudan devamı niteliğindedir.
Michael Bayin gişe rekorları kıran filmi Transformers: Dark of the Moondan önce gerçekleşen sürükleyici savaşları ve yürek hoplatan anları deneyimleyin.
Spark the Electric Jester, oynanışı popüler Sega serisi Sonic the Hedgehog ve 16-bit konsollar döneminden diğer oyunlarla çağrışımlar uyandıran eski tarz, iki boyutlu bir platform oyunudur.
Transformers: Transformers Creative Studio, özellikle en genç oyun hayranları için oluşturulmuş bir üründür.
Yorumlar
Yorum ekle