Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spark the Electric Jester 2 Türkçe yama

05.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Spark the Electric Jester 2, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SHWZ.

Oyun için türkçe yama metni Spark the Electric Jester 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Spark the Electric Jester 2, 2017de piyasaya sürülen iki boyutlu bir platform oyunu olan Spark the Electric Jesterın doğrudan devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
8135
Yayın yılı:
2019





Spark the Electric Jester 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spark the Electric Jester 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spark the Electric Jester 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spark the Electric Jester 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spark the Electric Jester 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spark the Electric Jester 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Her bin yılda bir, yüz mamodo nihai savaşı yürütmek için yeryüzüne iner.
Bir zamanlar bir Jester, Bonte Avond Studioyu kuran dört müzisyenden oluşan bir grup tarafından geliştirilen bir indie macera oyunudur.
Spark the Electric Jester, oynanışı popüler Sega serisi Sonic the Hedgehog ve 16-bit konsollar döneminden diğer oyunlarla çağrışımlar uyandıran eski tarz, iki boyutlu bir platform oyunudur.
Devrim: Kıvılcım, taktiksel bir RPGdir. Bağımsız stüdyolar Darts Games ve Hamsters Gaming tarafından geliştirildi ve V Publishing tarafından yayınlandı.
2016nın başında Microsoft, oyunun daha da geliştirilmesini durdurmaya karar verdi.
Yorumlar
Yorum ekle