Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zatch Bell!: Electric Arena Türkçe yama

01.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Zatch Bell!: Electric Arena. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Zatch Bell!: Electric Arena (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Reloaded
Oyun açıklaması:
Her bin yılda bir, yüz mamodo nihai savaşı yürütmek için yeryüzüne iner. Kazanan, mamodo dünyasının güçlü kralı olur. Mamodonun güçlü büyü kitaplarını kullanabilmesi için tek bir sorun var, insan ortaklara ihtiyaçları var.

İndirme sayısı:
8242
Yayın yılı:
2005





Zatch Bell!: Electric Arena oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zatch Bell!: Electric Arena dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zatch Bell!: Electric Arena klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zatch Bell!: Electric Arena ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zatch Bell!: Electric Arena oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zatch Bell!: Electric Arena içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spark the Electric Jester 2, 2017de piyasaya sürülen iki boyutlu bir platform oyunu olan Spark the Electric Jesterın doğrudan devamı niteliğindedir.
Spark the Electric Jester, oynanışı popüler Sega serisi Sonic the Hedgehog ve 16-bit konsollar döneminden diğer oyunlarla çağrışımlar uyandıran eski tarz, iki boyutlu bir platform oyunudur.
Güçlü mamodo kralı olmak için büyü kitabını kullan! Her bin yılda bir, yüz mamodo nihai savaşı yürütmek için yeryüzüne iner.
Disney Fairies: Tinker Bell and the Lost Treasure, büyülü peri adlı Bellin maceralarını konu alan ikinci oyundur.
Her 1000 yılda bir yüz mamodo, mamodo dünyasının kralı unvanı için savaşmak için Dünyaya gelir.
Yorumlar
Yorum ekle