Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Transformers: Dark of the Moon Türkçe yama

20.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Transformers: Dark of the Moon. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama BACKLASH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Transformers: Dark of the Moon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
Michael Bayin gişe rekorları kıran filmi Transformers: Dark of the Moondan önce gerçekleşen sürükleyici savaşları ve yürek hoplatan anları deneyimleyin.

İndirme sayısı:
10455
Yayın yılı:
2011





Transformers: Dark of the Moon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Transformers: Dark of the Moon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Transformers: Dark of the Moon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Transformers: Dark of the Moon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Transformers: Dark of the Moon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Transformers: Dark of the Moon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Transformers: The Game, son derece popüler Transformers evreninin lisansına dayanan Activisionın 2007 Amerikan film süper prodüksiyonunun bir uyarlamasıdır.
Filmin Ötesine Geçin İlk kez, Dark Sparkı güvence altına almak için unutulmaz bir savaşta hem Dünya hem de Cybertron evrenlerinde savaşın.
Dark Moon, Realpolitiks, Kursk ve Deep Diving Simulator gibi yapımlarla tanınan bağımsız Polonya stüdyosu Jujubee tarafından geliştirilen, hayatta kalma unsurlarıyla zenginleştirilmiş gerçek zamanlı
Transformers: Transformers Creative Studio, özellikle en genç oyun hayranları için oluşturulmuş bir üründür.
3ü 1 arada, özellikle genç bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış üç atari oyunu paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle