Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

3 w 1: Autka, Dark Moon i Mr. Tomato Türkçe yama

08.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız 3 w 1: Autka, Dark Moon i Mr. Tomato. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama h4xx0r.

Oyun için türkçe yama metni 3 w 1: Autka, Dark Moon i Mr. Tomato (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: h4xx0r
Oyun açıklaması:
3ü 1 arada, özellikle genç bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış üç atari oyunu paketidir. Set, Autka, Dark Moon ve Mr. Tomato oyunlarını içerir.

İndirme sayısı:
9536
Yayın yılı:
1996





3 w 1: Autka, Dark Moon i Mr. Tomato oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 3 w 1: Autka, Dark Moon i Mr. Tomato dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 3 w 1: Autka, Dark Moon i Mr. Tomato klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 3 w 1: Autka, Dark Moon i Mr. Tomato ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


3 w 1: Autka, Dark Moon i Mr. Tomato oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 3 w 1: Autka, Dark Moon i Mr. Tomato içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moon Blaster, doğrudan slot makinelerinden büyük bir hit olan Battlezonea atıfta bulunan fikir açısından bir arcade oyunudur.
PC, PS4 ve SWITCH için Harvest Moon: Light of Hope, jRPG, macera oyunu ve Harvest Moon serisinin bir parçası olan bir aile simülatörünün bir karışımıdır.
Michael Bayin gişe rekorları kıran filmi Transformers: Dark of the Moondan önce gerçekleşen sürükleyici savaşları ve yürek hoplatan anları deneyimleyin.
Dark Moon, Realpolitiks, Kursk ve Deep Diving Simulator gibi yapımlarla tanınan bağımsız Polonya stüdyosu Jujubee tarafından geliştirilen, hayatta kalma unsurlarıyla zenginleştirilmiş gerçek zamanlı
Bloodstained: Curse of the Moon 2, Bloodstained: Ritual of the Nightın ön bölümünün ikinci bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle